Vrahům národa

Vrahům národa

Anotace: .

Zapomeňte na kázání o lásce a míru,
svět se změnil, cítím popel, střelný prach a síru

Zapomeňte, co říkali o národu holubic;
my v prošlých časech vítězili a dokážeme ještě víc 

Zpráva pro vás, vrazi lidu, kdo úsměv máte v tváři:
na svini každou pomalinku voda se už vaří!

Zpráva pro vás, vlastizrádci, kdo cizí chleba jíte:
až číše plná, zvednem zbraně; je pozdě - pochopíte!

 

Nikdo z nás si nepřál, aby tolik krve teklo,
však, když třeba, zakusíte, jak vypadá peklo! 

Autor Oxík, 25.05.2015
Přečteno 210x
Tipy 1
Poslední tipující: Julien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je na čase pořídit si zbrojní průkaz

25.05.2015 16:19:48 | Julien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí