Zmatení životem

Zmatení životem

Anotace: Občas sejdem z cesty a uděláme krok vedle..ale co stím..to se prostě dějě

Když nevíš
kudy jít
když nesníš
sen, co mohls mít

Když nejdeš
cestou svou
osudem předurčenou
když cesty sejdeš

Neumíš-li se se mnou smát
lásko nechci ti lhát
věčně se nechcem bát
sami si štěstí brát

Nedomyšlený krok
zamotal nám oběma mysl
tak nech ten nesmysl
a mysli na pokrok

Zmatení občas trvá
do tmy nás uvrhá
tak nech at smutek zdrhá
at srdce mi to netrhá.

At je to jak chce zmetené
drží nás naděje
tak se mě drž
a dělej že se nic neděje

Pořád máme naději a jeden druhého
Autor black_and_red, 03.02.2007
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda zmatulinko :-) někdy se všechno domotá ..co ...
mám radost z tvých básniček..cítím v nich srdíčko ..a jsi čím dál tím lepší..nedej se a piš jo..prosíííííím

07.03.2007 22:29:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí