Stále ještě věřim

Stále ještě věřim

Anotace: ...

Stále ještě věřím, že jednou zvednu zrak,
já budu statný rytíř a zemře každý drak.
Jednou pozvednu meč a pozvednu štít,
stále ještě věřím, že jednou bude líp.

Vím že přijde den, kdy budu zase muž,
a co jednou se stalo, se nestane už.
Zítra ráno až vstanu a srovnám se v zádech,
už mě nebude tížit výdech ani nádech.

A bude mi líp a budu se smát,
a budu zase žít a budu tě mít rád.
Jednoho dne, až dozní hromy,
až vítr přestane ohýbat stromy.

Přestanu potom o smrt prosit,
klobouk zase začnu nosit.
Přestanu se ohýbat, klanět už se nebudu,
nikdy víc už si pak neudělám ostudu.

Až ten den přijde, nebude nic dál,
už nebudu vzpomínat, jak jsem u tebe stál.
Dřevěnou truhlu zavřete, já budu navždy sám,
Ni slovo už více nepovím vám.
Autor Křemen, 24.06.2015
Přečteno 265x
Tipy 6
Poslední tipující: milenium, Frr, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí