Není proč se bát?

Není proč se bát?

Já hledám světlo den po dni
svítá,a pak se rozezní
ruka v klávesách hraje mně jen blues
pro tuláka
co postává a stírá lísky všedností
chladivé lístky bez možnosti
v duze se zapomenou
a lžou ,sami sobě lžou
chladivém ránem bez jména
bez pocitu
studu,co žádná změna nepřekoná
i kapka studu
či smích a pláč
tak zmizím já jak hráč
a ty nespadni,na zem nespadni
já už na zem pad
a dálce zahřmí
není proč se bát?
Autor Radek.oslov.Šafárik, 04.07.2015
Přečteno 219x
Tipy 3
Poslední tipující: Nikita44, Kett, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí