Amorek

Amorek

Anotace: zamilovaní

Stáli spolu, ruku v ruce, proti všemu,
Křičeli tiše LÁSKO, On jí a Ona jemu,
Ale slova jako mraky v řece plynou,
Náhle, nyní, Ona chce na Něho zapomenout.

Nezapomínej LÁSKO, vždyť jsem jen tvůj
tady,zde čekám jak opuštěný kůň,
Vrať se mi zpátky a obejmi mně hned,
Má láska tě vstřebá jak slaďoučký med.

Tvůj nový milí tebe ošálit chce,
lásku ti vzít a jak srnku zavřít do klece,
chce ti vzít LÁSKU co navždy jsem ti dal,
nezbude pak tobě než bolavý žal.

Zatím zde čekám a srdce mně bolí,
každý mi říká že čas všechno zhojí,
Já však věřím že tvůj krutý sen,
vzbudí tě a ty zjistíš že tu pro tebe jsem.
Autor besturbo, 05.07.2015
Přečteno 205x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí