Písmenková

Písmenková

Anotace: ...nikoli polívka, ale hraní na skládání :o)

P ozvání na večer ve dvou přijímám,
p Ř i svíčkách je atmosféra něžná,
zv Á t se sice nedám kdoví kam,
hos T em tvým být, cítím se jak kněžna;
podl E romantických příběhů
tipnu L jsi, jak prostřít stůl bych chtěla,
prosil S mě, že není ti moc do zpěvu,
vyžehli T prý vrásky je ti třeba;
křišťálo V é kouzlo pro tě mám,
přátelstv Í m a láskou ten cit nazývám...
Autor Cecilka, 08.03.2005
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Copak grafika, ale ten obsah... ***

08.02.2006 17:28:00 | Roko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí