Přípitek na lásku

Přípitek na lásku

Anotace: Variace na rondeau v nepravidelném rytmu.

 

 

 

Připijme na lásku a dětskou nevinnost

než ji čas máchnutím ruky smete

a vystřídá ji zášť a zlost

 

Připijme na lásku a dětskou nevinnost

Na všechno čeho je lidský svět prost

Ať zas jen ona v sadech kvete

Ať její vůně rozlévá se světem

a mezi břehy staví most

 

Připijme na lásku a dětskou nevinnost

Na úsměv a štěstí batolete

Připijme na lásku a dětskou nevinnost

než ji čas máchnutím ruky smete 

 

 

 

Autor Tom Dvořák, 08.07.2015
Přečteno 273x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí