Esemes

Esemes

Anotace: Láska a zklamání

Proč ptáš se – mám zůstat
když říkáš - odcházím
proč říkáš - mám tě rád
když odcházíš
ve vlasech vítr
a slzy na tvářích

to jsou jen kapky deště

tak lži mi chvilku ještě

proč říkáš - neplač
a "už musím jít"
proč ptáš se mě - jak je ti
když poznáš slzy
nezkoušíš objetí
říkáš - je snad brzy
na sbohem
zbabělče!

Už za prvním rohem
klufat budeš sms
té, kterou budeš mít dnes
Autor Divíšek., 11.08.2015
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí