Ceste k poznání

Ceste k poznání

Anotace: Jsme, co vlastně jsme?

Cesta daleká nás čeká,
po které cestě jít se má?
Kdo na cestu se vydává?
Tma pohlcuje už i hrot tužky,
mé verše, jako já, jsou proklety.
Jsem, čím vlastně jsem?
Básníkem ztracené generace?
Která uplatnění těžko najde,
přesto, cestou životní dál kráčím.
Otázkou zůstává, kde jen skončím...?
Autor Martin Rose, 12.08.2015
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí