Institucionalizovaný

Institucionalizovaný

Anotace: -

 

Svět to je forma na měkký formát

 

Abys s ní nesplynul, musíš se porvat

 

Člověk v ní vypadá krásný a zdravý


Ovšem bez názoru, toho ho zbaví

 

 

 

 

 

Tváří se mírně, jako vše kolem

 

Ani si nevšimneš, že jsi jí skolen

 

Pomletý v masu s dalšími kusy

 

Na zákon vyhlášky a jiné hnusy

 

 

 

Tak proč se bát, vždyť po nás jiní

 

Budou to žrát  jak stádo sviní

 

Co pro ty další, dle známé normy

 Vyblijou nemlich ty samé formy.

 

Autor Bolder, 18.08.2015
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí