možné uvědomění ?

možné uvědomění ?

Anotace: taková normální neděle ...

píšeš a editor nevnímá
líp než ?

odpověď v kapse má

verbež ...

Líbneš mě už konečně
nebo se mi zas jen zdá 
něco o vilné slečně

dobré karty nerozdá -
- vají se věčně ( wtf !)

jj, řekl a sedmý den
prostředníčkem práce hoden

buď

odpočívám celý Tvůj život
tak mě neruš

jsi jen neděle, vole

Autor Marcone, 25.08.2015
Přečteno 213x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí