Domýšlivá...

Domýšlivá...

Anotace: (30.8.2015)

Zas vidím věci, které nechci vidět,
domýšlím si to, co pravdou není.
Máš-li mě rád, to musím vědět,
mé srdce čeká na ucelení...

Mé srdce mnohokrát rozervané,
trošku lichotek by sneslo,
touží být opět milované,
za láskou kamkoliv by se vzneslo...
Autor B.a.r.b.a.r, 30.08.2015
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí