Píseň o tom, jak moc mi záleží

Píseň o tom, jak moc mi záleží

Anotace: Prvotní verze mojí nové písničky. Ještě propracovat kytaru a zpěv, ale slova se už víceméně měnit nebudou. :}

Na nebi měsíc, hvězdy září.
Já nespím, tiše dýchám... snad
nevzbudím tě.

A ty s úsměvem na tváři
sníš svůj sen.

Přemýšlím o čem se ti zdává?
Proč ze snů usmíváš se? Proč
jsi tak krásná?

Je to snad pro mě dobrá zpráva?
Vždy když vedle tebe bdím?



Tak s rozladěnou kytarou
zpívám tu píseň prastarou,
co každý, kdo miloval, pochopí.
O tom, jak záleží mi moc,
aby v den nepřešla noc.
Ať tahle chvíle nikdy neskončí.


Pak oči otevíráš, úsměv tvůj
je snad krásnější než dřív,
když šeptáš: „Dobré ráno.“

Ležíme spolu v objetí.
Já cítím štěstí
a taky pocit slovy nepopsatelný.


Pak s rozladěnou kytarou
zpívám tu píseň prastarou,
co každý, kdo miloval, pochopí.
O tom, jak moc mi záleží
na hodinách na věži.
Ať tahle chvíle nikdy neskončí.


Jenže hodiny jsou neúprosné.
Vstáváš, musíš jít.
Pak tě vyprovázím, že se brzy vrátíš, vím.


Pak s rozladěnou kytarou
zpívám tu píseň prastarou,
co každý, kdo miloval, pochopí.
O tom, jak moc mi záleží
Na hodinách na věži
Ať den bez tebe rychle uteče.
Autor Shani95, 06.09.2015
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já jen něco k rytmu - když to bude písnička :o)
slova co tvoří rým, by měla mít obě buď sudý nebo lichý počet slabik aby se to rytmicky netlouklo
jako

Na nebi měsíc, hvězdy září. -> 2 slabiky zá-ří

A ty s úsměvem na tváři -> 3 slabiky na-tvá-ři

líp by sedělo (teď bez ohledu na obsah)
září - (na tvé/své) tváři
zazáří/nezáří - na tváři atp.

05.10.2015 13:18:26 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí