Jsi hebká jak hřích!

Jsi hebká jak hřích!

Anotace: Opět se vznáším na romantické vlně...

 
 

Jsi hebká jako hřích, 

co rád bych s tebou spáchal,
záříš jak slunce, jež mám nad hlavou,
máš na rtech smích
a žabák, co tu kvákal,
zmlkl před zraků krásou zelenou.

A ladnost laně znáš
i její pružnou chůzi,
oči tak něžné máš, v nich plane žár,
mně nádherná se zdáš,
já snad i s peklem fůzi
uzavřu, neleká mne duše zmar.

Ty plavé vlasy tvé,
co s dechem větru splynou
podobny medu, volně splývají,
já, drahé děvče mé
již netoužím mít jinou,
o tobě snívám, lásko, potají.

A nebrání nic nám,
abychom šťastni byli
jak skřivánci pod modrou oblohou,
já rád tě mám, 
vášní tou srdce šílí,
beránci touhy mojí myslí jdou...

 
Autor Kozoroh 1, 06.09.2015
Přečteno 358x
Tipy 4
Poslední tipující: Kett, Frr, bogen, A42
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné vznášení. ;-)

06.09.2015 18:27:51 | A42

Létám rád...:-)

01.11.2015 19:26:01 | Kozoroh 1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí