ale my nemáme rádi diskontinuitu

ale my nemáme rádi diskontinuitu

Anotace: je mi líto, Bože, že mlčíš, ale slibuju, že si vyčistím uši.

.


co by měl člověk vlastně psát
existují cigarety které šlechtí
a život je najednou bezdůvodně snesitelný

čtu si v deníčku o minulým člověku
se kterým mě spojuje asi jen to, že si pořád
koušu nehty a mám dobrou vůli
odejít

mám kamaráda
co polovinu všeho co říkám pochopí obráceně
ale já nemám ráda
když jsou věci moc jedno
duchý






p. s. to by si člověk nemohl kousat
ty neh
ty



.

Autor Zylberstein, 07.09.2015
Přečteno 277x
Tipy 6
Poslední tipující: Nikita44, Jort, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pochopil jsem obráceně tu druhou polovinu...

08.09.2015 07:51:20 | enigman

tak je to komplet. )

10.09.2015 01:51:45 | Zylberstein

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí