Sám uprostřed davu

Sám uprostřed davu

Anotace: ...

A tak jsem stál, sám uprostřed davu,
každý se smál, já měl sklopenou hlavu.
V očích jen smutek, já měl v očích žal,
stál jsem tam sám, snad jsem se trochu bál.

Nebyl tam nikdo, přitom spousty lidí,
byl jsem jak mezi slepými, jediný co vidí.
Nechtěl jsem poslouchat, nechtěl jsem nic říct,
stál jsem tam, koukal jsem a nechtěl vidět víc.

Zavřel jsem oči, v tom utichly davy,
pak jsem se podíval, všichni měli sklopené hlavy.
Už nesmál se nikdo, nikdo nepromluvil,
jen já se teď smál, že i dav pochopil.
Autor Křemen, 07.09.2015
Přečteno 269x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí