Pocit

Pocit

Anotace: Jak se cítí

Je špatné citíti se rozpačitě,
když rozpaky jsou snad na místě?
Lepší než prohnilost ve státě dánském.
Zpověď jak proud řeky,
jež unáší tělo mé, jest,
neboť stejně jako on bez konce je,
dokud nevyschne.
Má začátek, ale konec zatím ne.
Autor Slava-THC, 08.03.2005
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí