Jeden z mála

Jeden z mála

Anotace: ...

Lesk prázdných očí
řev prázdných řečí
usínající malé kotě
divoce se svíjí
... tvoje myšlenky
... moje myšlenky
Lovec kontroluje
železné čelisti
svých pastí
... nenech se chytit
utíkej
neumírej
... protože bych byla smutná
... kdybys nebyl
Smutný klaun v křeči
divoký úsměv
na tvém hrobě klečí
... zůstaň
jsi jeden z mála
kteří ještě žijí
na tomhle smetišti
zbytečných křídel...
zazpívej ten svůj song
o trávě, o nebi...
... beztak jsou tvořená
zčásti kouřem
Co?
... no křídla přeci
... moje, tvoje a taky
těch dalších...
povídej mi o sobě...
chci Tě znát
nebo klidně mlč
ale neumírej ...
protože ...
... vždyť víš proč
smutnej klaun, křeč a tak
Autor Melfëa, 05.02.2007
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

potlesk pro Melfeu :)

05.02.2007 16:52:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí