Bordel

Bordel

Anotace: ..

Řítím se do sraček
se mnou i svět
ještě pár zatáček
do dvanácti zbejvá pět

Špína je kolem
bordel je všude
hádám se s Bohem
co dál bude

Beznaděj pro tebe
beznaděj pro mě
jedeme do sraček
jedeme po tmě

Odpor a bouření
uhasí média
modlitba k Mecce zní
z našeho rádia

Příletí meteor
přiletí z východu
nastane hladomor
uzavře dohodu

Bordel a bída
pokrývaj Evropu
všude je špína
za tenhle tým nekopu

Svět zase ve válce
už to tak bude
připravit kavalce
co jinýho zbude
Autor lukassnajdr, 14.09.2015
Přečteno 224x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí