Chci to vrátit zpátky...

Chci to vrátit zpátky...

Anotace: (19.9.2015) chce to čas...

Sama sobě nalhávám,
že jsem vlastně v pohodě.
Jíst? To trochu přestávám,
žaludek mám na vodě.

Cítím v srdci prázdno,
díru jako blázen,
nedohlédnu až na dno,
slz je zase bazén.

Chtěla bych to zpátky,
trochu změnit pár věcí.
A naše něžné hrátky?
Vždyť byly krásné přeci.

Neopouští mě myšlenka,
že se to ještě vrátí zpět,
ale nechci být zase naivka,
že mi u nohou leží celý svět.

Nechci Tě ztratit
Miluju Tě
Autor B.a.r.b.a.r, 19.09.2015
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Mates.21
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí