Smutnění

Smutnění

Anotace: vyjádření pocitů

Brala jsem lásku jako dar,
ty však jsi ji dal zmar,
já zoufala si měsíc,ne déle,
pak potkala jsem jiného muže.


Pocit vrátil se zas,
když poprvé mi pusu dal.

Smutnění je teď konec,
život jde dál a zas
srdce bije správným směrem.
Autor seveal, 19.09.2015
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně tak...

20.09.2015 14:43:15 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí