Veselé Velikonoce

Veselé Velikonoce

Anotace: trochu s předstihem

Zas je tady čas velikonoční,
půjdeme vymrskat slečny,
vajíčkama naplnit futrál.

Do ruky čapneme pomlázku,
na konci pár farebných provázků,
řechtačkam hrát zvonů chorál.

Zazvoníme ženám u dveří,
cizinci jen žaznou, nevěří,
až je budem mlátit po zadku.

Děti zatím kreslí kraslice,
snad se tím zabaví velice,
povíme jim k tomu pohádku.

Pak si dáme kluci panáčka,
jeden, druhý, pozor zatáčka,
až jich bude celkem slušný lok.

Sežereme hlady beránka,
upekla nám sličná galánka,
tak to chodí prostě každý rok.
Autor Vincenc Gade, 05.02.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí