Vyšlete armádu

Vyšlete armádu

Anotace: .

-velmi rychle, sborový zpěv


Vyšlete armádu
Nechť nad všemi městy vlaje šedá vlajka
Pošlete naší elitu
Ať vlaje jen jediná zástava

;Vyplatila se naše trpělivost!

Je načase ukázat světu naší moc
Nechť se naše řady rozšíří na statisíce
Zahajme postup přes temnou noc
Zlikvidujeme veškerý odpor během chvíle

;Déle se nedá čekat!

Nechali naši zem bojovat samotnou
Proto se nyní pomstíme
Za jejich zradu
Jim nikdy neodpustíme

;Už není potřeba déle vyčkat!

Proto vyšlete armádu
Nechť nad všemi městy vlaje šedá vlajka
Pošlete naší elitu
Ať je jen jedna zástava
Autor Whoms, 30.09.2015
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí