Brak

Brak

Anotace: není

Než-li být svině a vzpřímený,
radši se budu blátem plazit..
Občas být psem a jindy příjemným,
je to oč se hodlám snažit.
I když se snaha cení, často je to málo,
dohodit drby, krmení, něco co by za to stálo..
Hlavně že je furt co řešit,
jako by každý neměl starostí dost.
Na jakou krizi se mám teď těšit?
Uprchlík nebo nezvaný host?
Vždycky to bylo, je a bude stejný
člověk již hold vyrostl tak,
to důležité se stává lhostejným
a řeší se vždy kdejaký brak...
Autor Ába, 05.10.2015
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí