Malý Péťa

Malý Péťa

Anotace: ...

Vyklubal se, neví proč
byl to malý Péťa, roztoč.
Maminka ho ráda krmí,
Péťa spokojeně vrní.
Tolik lásky, tolik péče,
pro jednoho červotoče!
Měl se dobře, v teplíčku,
žil s maminkou na víčku.
Na víčku od piva.
Čemu se divíte, vy dva?
Každý je s někým velmi rád,
za to bych se moh prát!
Už je tam ale nehledej,
sněd je kosák jeden prohnanej!
Autor Omnitex, 05.10.2015
Přečteno 206x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort, Piví, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí