Javor

Javor

Anotace: ...

Strom, javor silný
na schůzích vždy nedochvilný.
Je předseda KČU,
nejvíc ma rád tlačenku.
Volné chvíle tráví sám,
však tajemství o něm znám.
Tajně má rád borovičku,
tu za hájovnou, na paloučku.
Byli spolu na výletě,
teď se cítí provinile.
Neřekl jí zhola nic,
ač chtěl udělat víc...
Autor Omnitex, 06.10.2015
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí