Nezapomínám

Nezapomínám

Anotace: Už to bude pět let ..... čas je svině A ty jsi na něj vyzrál.....zůstáváš stále mlád bráško

Já volám a ty to nezvedáš.
Mám věřit že jsi umřel.
Vždy říkal jsi mi
"bráško zítra zas"
a já ti věřil.....neměl sem.
Tvůj dům už změnil majitele
vše je jinak než-li před tím.
Jsem cizákem pro dřív přátele.
Jsou tu noci kdy vůbec nespím.
Stále mám tvé telefoní číslo
ale v nebi je mizerný signál.
Proč vzdals to bráško
pro jednu ženu?
Srabe....kus lana a máš dřevěný futrál.
Náhrobek na něm vyryto tvoje jméno.
Tady schováváš se před světem.
Myslíš že vše je zapoměno?
Nyní když jsme pryč
čas jen změnil směr.
Já nezapoměl bráško.
Autor Eru Alonnar, 08.10.2015
Přečteno 246x
Tipy 9
Poslední tipující: breberkar, Frr, AndreaM, Aiury, hanele m., Jort, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí