Anotace: ....

Já-jen sbírka zrezavělých kostí
já-bezzubý úsměv nahých nocí
já-v tichosti umlčené kdosi
Já-

Já-jen slovo silně obnošený
já-portréty dnů nedokončený
já-v oprátce slzy zachycený
Já-

Já-obrysy marnosti a děsu
já-žalozpěv do přímých přenosů
já-ozvěna ve spirále hlasu
Já-

Já-tři tečky někde v nekonečnu
já-sebeklam polapených stesků
já-adresa promlčených světů
Já-

Já-doteky omámené vzteky
já-hlavolam nevyřčené věty
já-jednotka času mezi vzdechy
Já-

Já-vědomí v těžkém bezvědomí
já-vzpomínka na nezapomnění
já-těžká vina v nevinosti snění
Já-

Já-poslední výkřik do éteru
já-osleplý důvod pro nevěru
já-hodina pravdy s níž se peru
Já-

Já úplně sám!
Autor Bušík, 05.02.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj Bušíku, souhlasím s názorem "kohosi" Moc se mi to líbí

24.04.2007 17:55:00 | Kaaťa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí