Jen otevřít oči!

Jen otevřít oči!

Anotace: Už není cesty úniku...

Jdu najisto nocí temnou
netápu...
a to mám oči zavřené,
co se to jen děje se mnou?
Nechápu...
ale je to nechtěné.
Jak jenom se ven vymotám?
Netuším...
však kdo může něco dnes říct s jistotou?
Já ani sama sebe už neznám
necítím...
chtěla jsem otevřít oči,ale nešlo to ...
Autor mosquito, 05.02.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je lepší svět nevidět,
než být smutná a lidem štěstí závidět.
Myslim to jen v dobrym.

20.03.2007 09:32:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí