Mors ad te venit

Mors ad te venit

Anotace: ..

Zase smrti o krok blíž
jako každý další den
Vždyť všichni si zde
na tomto světě
podivném místě
odpykáváme trest nejvyšší.

Však žij
žij tak dlouho
jak v osudu máš psáno
říkají mi
myšlenky mé.

Však já jsem zas té tmě blíž
líbí se mi
je krásná
tma a to tajemno kolem ní
to snad nemůže být jen prosté nic
ta smrt
za tím něco vězí
nějaké velké tajemství.

Snad každý jednou se dozví
co za branou smrti se nachází.
Autor lukassnajdr, 18.10.2015
Přečteno 220x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí