Destruktivní...

Destruktivní...

Anotace: (22.10.2015)

Rudé oči, srdce býka,
pěstičkami na dlužníka.
Etika jde rychle stranou.
Nezaplatíš? Nashledanou...

Krev se vaří, dlaně svíraj,
bitka už je na dosah.
Za chvíli se z země sbíraj,
z oblečení metou prach...

Já se doma klepu strachy,
když si jedeš pro svý prachy...

Ať se Ti nic nestane
a co Ti patří dostaneš...
Autor B.a.r.b.a.r, 22.10.2015
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: Ába
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí