Uletím starostem..

Uletím starostem..

Anotace: Kdo se přidá???:-))

Svištět si vzduchem, to je můj velký sen,
s hrdličkama prohánět se a říct všem....
že na chvíli házím starosti za hlavu,
jen na chvíli na ně myslet přestanu.
Starostí a chmurů je na světě dost a dost,
tak teď si udělám něco jen tak pro radost..

Lítat mezi mráčkama to je můj velký sen,
chci se snima proletět i kdyby jen na jeden den..
Na modrém nebi je mráčků dost..
pro každého z vás kdo má nějakou starost.
Ještě chvilku počkám až vysvitne sluníčko...
a pak proletím se
a potěším svou dušičku maličko.
Uletí všem špatným náladám,doufám,sním..
že třeba i vás nalákám..
Ptáčků je na světě dost, jen si račte vybrat
i pro vás je mista dost...
Autor Natalie Kolářová, 08.03.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí