Uchovej v srdci a pusť z hlavy

Uchovej v srdci a pusť z hlavy

Anotace: Mám Vás v hlavě myslím na Vás pokaždé...

Mám Vás v hlavě

myslím na Vás pokaždé

když nevím jak se píše anglické slovo

mám Vás v hlavě pokaždé

když něco nejde

a podle Vás by mělo

mám Vás v hlavě

 

mám Vás v hlavě

když kreslím člověka

aspoň se tedy snažím

mám Vás v hlavě

když utrpení mění svou formu

a nekončí

 

mám vás v hlavě

když se snažím vedle

nacpat hromadu

akademicky zprzněných pojmů

 

mám Tě v hlavě

když chodím městem

když vidím ostaní nosit tvoje mikiny

mám Tě v hlavě

když myslím na sex

na kolébavé noci pražského metra

když jsem sama

když jsem osamělá

mám Tě v hlavě

mám Vás v hlavě

mám vás v hlavě

 

proto by se měli lidé nosit v srdci

ne v hlavě

Autor Dee, 29.10.2015
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To zakončení je naprosto dokonale vymyšlené! Moc povedená báseň.

29.10.2015 08:00:44 | SarkaLoff

děkuji za ocenění :)

05.11.2015 21:32:13 | Dee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí