Ráno...

Ráno...

Anotace: Budík??už zas chjo 8((

Probouzím se, pomalu otvírám očka,
natáhnu ruce i nohy a protáhnu se jako kočka..
Ráno co ráno-známá věc,
nikdy se mi nechce vstávat,
to věc pro mě daná jest..
Hezky pomalu vylezu z postýlky..
brr..to je zima, nemám si vlízt zpátky??
Ale, ale holka to přece nejde-nejsou žádný svátky..
Mrzutá a zmrzlá zalezu si do koupelny
a zkusím trošku hygieny..
Vymyju ospalky,co do očí se i vloudily,
táák pěkně, aby tam žádný nezbyly..
Konečně se vidím v zrcadle..
fuj to jsem se lekla...Vypadám normálně??
Ale jo, vypadám ošklivě jako vždy,
o pěkné tvářičce mívám jenom sny..
Radši beru pastu do ruky..
táák zničím bakterie, co by mým zoubkům škodily..
Beru šmínky a dělám si novou tvář,
stejně mi to nepomůže..nemám svatozář..:(
Autor Natalie Kolářová, 08.03.2005
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí