=Normální hudební déšť

=Normální hudební déšť

Anotace: a někdy hraje jako bubeník...:-)

********** 
Zamračená obloha 
za chvíli je hudebníkem 
jak kapkami bubnuje si 
do deštníků i do oken. 
A když se trefí do tónu 
to je vážně paráda, 
jak déšť pěkně notuje si 
je záhadná záhada. 

Jsem amatér,hudebník, 
tak na notový papír dám 
mezi těch pět linek 
noty které znám. 
Na začátek pěti linek 
klíč basový či houslový 
a pak noty cé,dé,é,ef 
zápis not je hotový. 

Jenom prosím, 
ať to nečte žádný hudebník 
kdyby podle toho zahrál 
tak přispěji mu na pomník. 
Podle mých not umí hrát 
jenom déšť,můj kamarád. 
A je to tak a ne jinak 
kap..a kap..a kap..a kap 
a kapity,kapity,kap. 
....... 
Malá dešťová hudba 

°°°°°°°°

kap

Autor Květka Š., 11.11.2015
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí