Odlet

Odlet

Anotace: °°°°



rozhodl jsem se nenajít pravdu a žít dál ve lži
skrývat jizvy dlouhými rukávy a sebe černými brýlemi
chodit pryč a nevědět proč se stále vracet
četl jsem cizince a chtěl jsem cítit všechno
co jsem s tebou zapomněl
beru si jen to nejnutnější a víc už neunesu
představuju si že život zase teprve začíná
sním o nekonečnosti ale nevím
jak vypadá
rozhodl jsem se žít
hudba je barvoslepá
milovat tě
a tak dále
měl jsem s tebou pocit že jsem uprostřed ničeho
kde kamkoliv se vydám
pohne se se mnou i okolní krajina

stačilo zavřít oči
a nechat sám sebe spadnout tam kde tma zatím nedorazila
zůstat tady už napořád
už žádná přítomnost a začouzená okna
odteď ty a já spolu kdekoliv jakkoliv
a hlavně už napořád
Autor CoT, 12.11.2015
Přečteno 338x
Tipy 19
Poslední tipující: Barčík, Althia, Jort, Olex, Ricarda Haner Lowery, Frr, Avola, čiči, bogen, hanele m., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To je krásné :)

30.12.2015 09:36:55 | Barčík

Tak to má spád.. :)

12.11.2015 22:23:07 | Ricarda Haner Lowery

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí