Jak dlouho...

Jak dlouho...

Anotace: Pro Prcku

Jak je to dlouho
Co už tě znám
Snad dlouhé roky
Alespoň já ten pocit mám


Mluvíme o všem
Nic není tabu
Těch našich hovorů
Mám plnou hlavu


Čím déle tě znám
Tím hlouběji tě v srdci mám
Najevo to nedávám
Nahlas nikdy neříkám


Začlo to tak nevinně
Nikdo není na vině
Prostě se to nějak stalo
Všechno se to podělalo

Teď tu sedím, zmatek v hlavě
Že pátrala sem po té pravdě
Nemám slov, jen tiše sedím
Se slzami na monitor hledím


Jak se tohle sakra stalo
Proč mě tohle všechno vzalo
Však se ani neznáme
Žádné pouta nemáme

Venku padá první sníh
mě kanou slzy po tvářích
Vlastně ani nevím, proč to bolí
Pátrat po tom nechci ani za cokoli

Už to nikdy nebude jako dřív
Důvěra vylétla oknem
Vytratila se jak první sníh
Nejlíp uděláme, když ty pocity oba polknem

A půjdeme dál
I když s námi život zamával…
Autor anjelis, 15.11.2015
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: FroniXY
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí