Co dál?

Co dál?

Anotace: Po Paříži

Bude co bylo, bez probuzení ze sna
zbožný vrah zas hledá přístřeší,
do davu se těžký batoh vtěsná
k transparentům, které nic neřeší

Kdy příjde smutek do našeho města?
Z Paříže signál snad je znamení
za lhostejnost že i sám Bůh trestá
torzem těla na dlažbě kameni

Zoufalců prsty ukazují véčka,
váhavý, co doufá že snad přečká
zapláče v čas pozdní na slzy

Dál mává zbraní zahalená smečka,
černý prapor, smrtonosná vlečka
odměna proseb Matky Terezy
*

Autor j.c., 15.11.2015
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: carodejka, Danaé, Luky-33, Frr, básněnka, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moje slova Jiří.

08.12.2015 23:30:37 | carodejka

Mezi černými mraky zkusme najít alespoň skulinku pro lásku.
Dík za přikývnutí, Jindřiško.

09.12.2015 08:04:10 | j.c.

doufám, jen, že taky nebudeme někam utíkat

15.11.2015 12:31:03 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí