Další válka

Další válka

Anotace: Historie se opakuje?

Křik! (Samota)
Je to tu. Všichni pohromadě, přec každý sám. Strach.
- Strach? Nemám. Není. Jak mohl by být někde, kde dávno není řád. - A bude?
Nevím. Tma se blíží. Černá tma, zlá a dlouhá, přec všude nachází se i slunce.
Slunce skryté někde daleko v duši, krásné, zranitelné, ale nevyhasne.
Nebo mýlím se snad?
Tma zahání nás pod svou dlaň.
Nadobro... ne, přec ne! Už zas svítí...
Autor KlaraKimberlyViznerova, 18.11.2015
Přečteno 209x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí