Vrah

Vrah

Anotace: Vychutnává si její smrt

Máš pistoli u hlavy,
strachy nedýcháš,
veliký obavy,
poslední šanci máš.

Strach,úzkost mizí,
nevíš o sobě,
zmáčknu spoušť,
a je po tobě.

Pomalu tě obcházím,
chci si to vychutnat,
neboj se že odcházím,
nebude to bolet,snad.

Mačkám spoušť,
střela vychází,
a tvou hlavou,
rychle prochází.

Tělo padá,
slza na tváři,
byla si tak mladá,
duše odchází.
Autor Anejet, 06.02.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

pistole chybí t ale to je jen detail piš dál těším se na tvá dílka a na literu tě vítám:))

08.02.2007 13:59:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí