Melancholi blues

Melancholi blues

Anotace: Vždy se vzpomíná jen na to hezké...

Vraťme se na začátek příběhu,
kluk, špatný milenec, dobrý rváč,
přišla k němu pro něhu,
i když tušila, že se vztahy je hráč.

City slovy říci nedokázal,
že je psal, to pominu,
svou lásku mockrát neprokázal,
jen občas nosil květinu.

Ale z flirtu,který to měl být,
v srdci vzešel cit - láska,
a on ji začal vedle sebe chtít,
byla to jeho Kráska,

Nepřítelem byl však čas,
on ho nikdy moc neměl,
u ní asi zhasl v srdci jas,
a kluk zjistil, že tak to nechtěl...

Že pořád myslí na její tělo,
a na její krásný hlas,
a tak se mu zachtělo,
na svém tričku hledat její vlas.

Snad bůh to tak chtěl,
on opravdu ho našel,
a pod polštářem ho měl,
když léčil ten svůj kašel.

A touto hloupou formou,
bych Ti chtěl říci,
že nejsem partií valnou,
a nemám vždy plnou lžíci.

Ale mám pro tebe své srdce,
které bych Ti s láskou dal,
básně na nejedné čtvrtce,
a snad i výlet do mých skal.
Autor Tomikk, 22.11.2015
Přečteno 363x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, J's .., FroniXY, Laurel, Tesk, Kett
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké. Hlavně začátek se mi moc libí.

22.11.2015 18:25:39 | Tesk

Jůůva..to jí musí rozbrečet :-)

22.11.2015 18:16:58 | Kett

Nebo rozesmát :-)

22.11.2015 18:24:38 | Tomikk

Já bych brečela štěstím,dostat tak krásné vyznání :-))

22.11.2015 18:26:23 | Kett

Děkuju moc :-)

22.11.2015 18:27:07 | Tomikk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí