Štěstí

Štěstí

Anotace: Stále něco hledáme, protože si myslíme, že to nemáme.

Štěstí



Kousek náplasti z něhy a lásky

hodilo by se

kdyby nebylo

smuteční pásky

na očích



život se protočí

divila bych se

kdybych sbírala jenom květy

je I klokočí

tak nepláču potají a nezatínám pěsti



štěstí

to prý přijde tak nějak samo

jak už je známo

tak dávám batoh na záda a vyrazím

ale kam?

snad jemu naproti

přijde, když ho nečekám



půjdu kolem vody

poslouchat

co říká

a co listy zlatavé šeptají

do ticha

snad potkám ho

půjde navždy se mnou

dny naše se protkají
Autor Divíšek., 24.11.2015
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí