Ty

Ty

Anotace: Láska hřeje..

Jsem jako sněhová vločka

tající s prvním dotekem tvého těla.

Jsem jako vánek

stírající vrásky pochyností z tvého čela.

 

Jsem s tebou, ať jsi kdekoli,

mám klíč od tvého srdce.

Hladím, i když nic nebolí,

směju se se slzou na řasách,

svírám tvoje ruce

a jen tehdy mám strach,

 

když tvé ruce v mých neroztají...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor FroniXY, 26.11.2015
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: Frr, Jana M., Jort, Petbab, Nikita44, Zrzi, Laurel, bogen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První sloka mě moc neoslovila, ale ta druhá je pěkná i s hezkou poentou.

27.11.2015 10:15:22 | Jana M.

srdce na dlani

26.11.2015 22:03:27 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí