Ted nosim cervenou

Ted nosim cervenou

Anotace: -

Uz je tomu rok, co ze mne sejmuli zelenou,
tu zelenou, kterou jsme nosili spolecne.

Byla jsem naha a vystrasena.

Vzali mi to, na cem mi zalezelo, ale Tebe mi vzit nedokazali.

Spadla jsem dolu, opravdu hluboko, ale Ty jsi mne zvedl a vzal do sve naruce.

Jsi uzasny clovek, ten nejlepsi, ktereho znam. Nikdo neni tak schopny, okouzluji a laskavy jako Ty. Jednou bych si prala takova byt.

Diky Tobe jsem tim, kym dneska jsem a chtela bych Ti to vratit.

Poslouchej sam sebe a soustred se jen na to dulezite. To je ten klic. Ty zvladnes uplne vse, na co si vzpomenes.

Nemarni cas ani silu tam, kde to nema smysl.

Jsem tu pro Tebe...

Ted nosim cervenou.
Autor Zrzi, 29.11.2015
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí