. . .

. . .

Anotace: neptej se, neodpovím, ptej a v mlčení mém hledej odpověď

Tak strašně nešťastný 

cítím to v každém kousku těla

jak probíhá reakce

na otázku, na odpověď

tak čekám, doufám a nechci vlastně nic slyšet.

 

Všechno co bude,

bude lepší než nic, co je.

je věčná past, kde jsem se ocitl.

 

Probudila jsi mě, 

uspal jsem Tě.

Zahřála jsi mě,

vyděsil jsem Tě.

 

Kruh je proti tomu jasný směr

a nekonečno má svůj cíl.

 

Toto je němé bludiště 

se svým jménem,

bludiště bez konce.

 

S temným a přitom sladkým jménem....

Autor jurij, 30.11.2015
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Zrzi, FroniXY
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí ten obrat s nekonečnem ...

30.11.2015 17:27:22 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí