Proč je to tak?

Proč je to tak?

Anotace: zamyšlení nad dnešní dobou

Co se to dnes všude děje?
Proč není mír a klid?
Vidíme jen samé boje,
jak budem dále žít?

Mnoho lidí umírá a hladoví,
jiní jen nečinně přihlíží,
Proč? Proč jsou takoví?
Copak je to netíží?

Svět není krutý, to lidi jsou,
starají se jen o sebe,
vraždí, nenávidí, lžou,
tupě hledí na tebe.

Lidská dobroto kam ses poděla?
Blížíme se do záhuby,
vždyť to se přece nedělá,
ale každý dělá chyby.

Jsme vůbec hodni odpuštění?
Nebo už nám není pomoci?
Jsme schopni pohlazení,
lásky, či léčit nemoci?
Autor malý ďáblík, 07.12.2015
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Frr, Laurel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí