Nesmyslnosti

Nesmyslnosti

Anotace: .

Ten den byl jako vlasy kolejnic
v šantánovém tichu
melodie prasklé struny
vytváří kulisy
pro milování přes sklo
výlohy obchodu se zrcadly.
Bylo to ráno
kdy jsem popadla nesmyslnost za pačesy
a vymáchala jí hlavu
v kýblu s kyselinou.

Autor Chrodechilda, 10.12.2015
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to bude dohola...

15.12.2015 19:20:56 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí