Hra Pomsty

Hra Pomsty

Anotace: nevím co k tomu dodat....

Když do mysli se vkrádá
Myšlenka tajemná
Zlo plány tiše střádá
Ta cesta nebude příjemná

Plán pomsty vymýšlí
Za jizvu vrytou do srdce
O odplatě přemýšlí
S bolestí podají si ruce

Krvavá odplata skrytá
Číhá za rohem
Srdce,kde jizva vrytá
Bojuje se strachem

„Odhoď teď svědomí“
našeptává tichý hlas
zlost zakalí ti vědomí
„na pomstu už je čas“
Autor Adeleide Gregory, 06.02.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí