Hvězda v srdci..

Hvězda v srdci..

Anotace: ...

Na dosah mých prstů,
vidím šeptající hvězdu...

Do nebe šeptá světel harmonii,
do srdce šeptá lásky melodii...

je to anděl,je to spása,
na svetě ta nejkrásnější krása....

Padájíci hvězdě otevři ruce,
nech jí vstoupit do svého srdce...
Autor Lukika, 08.03.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí