Balada veselá o veverkách umírajících...

Balada veselá o veverkách umírajících...

Anotace: Zde je důkaz pravé a nefalšované nudy dvou lidí...Já (Dr.Poštolka) a Plukovník Sova jsme se nudili natolik, že jsme si napsali takovou hezkou, veselou baladu...snad se taky zasmějete... PS:Psáno formou rozhovoru na icq..:-)

Plukovník Sova: ...a rozhovor plyne...:-)
Doktor Poštolka: jako voda...
Plukovník Sova: ...a teče...:-)
Doktor Poštolka:...a vlnky si s ní hrají...
Plukovník Sova:...a myslím, že už nám hrabe ne?...
Doktor Poštolka: :D
Plukovník Sova: ...a větry tichou píseň hrají...
Doktor Poštolka:...břeh proudy vody omílají...
Plukovník Sova:...žáby otravně kuňkají...
Doktor Poštolka:...stromy se ve větru kolébají...
Plukovník Sova:...a šišky nám na hlavy padají...
Doktor Poštolka: :D
Doktor Poštolka:...veverky vesele skákají...:D
Plukovník Sova:...tak vtipný to nebylo..už je z toho zase fraška :-)
Plukovník Sova:...a do vody padají...
Doktor Poštolka: :D nebylo, ale mě to rozesmálo ...promiň :-[
Doktor Poštolka: veverky?
Plukovník Sova:...styď se :-)
Doktor Poštolka: stydím :D a tlemím se jak pako :-X představa veverky padající ze stromu je zajímavá...:D
Plukovník Sova:...jo, umřou, veverky, je to balada:-)
Doktor Poštolka: okis...tak jedem dál ;) 8-)
Doktor Poštolka:...a vody přitom šplouchají
Doktor Poštolka: (jak padají :D )
Plukovník Sova:...a veverky v agonii umírají...
Doktor Poštolka:...a ptáčci smutně cvrlikají....
Plukovník Sova:...veverek kosti praskají a jejich ocásky se mrskají...
Doktor Poštolka:...přičemž přihlížející smutně koukají a očičkama mrkají...
Plukovník Sova:...a veverkám malé hroby kopají...a kříže dělají...
Plukovník Sova:...všichni se smutkem zalykají...
Doktor Poštolka:...a veverčí chlupy rozváté větrem polykají....
Plukovník Sova:...všichni z toho šavle házejí...
Doktor Poštolka:...až se z toho ptáčci zpěváčci kácejí...a do vody k veverkám padají...
Plukovník Sova:...a také umírají...
Plukovník Sova:...medvědi plakají...
Doktor Poštolka:...a pírka vzduchem lítají, když je medvědi pláčem požírají, protože ryby k chuti nemají...
Plukovník Sova:...a všichni jsou tak smutní...konec!
Autor Rockinpiru, 06.02.2007
Přečteno 499x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šílenost,naprostá,přesto spontální,pobavila jsem se v 5 ráno...Konec!

07.02.2007 04:55:00 | En

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí